ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'OBC inicia la gira al Japó amb l'estrena de l'òpera Turandot

16/7/2019 |

 

 

L’OBC inicia la gira al Japó amb l'estrena de l'òpera Turandot i una nova producció de La Fura dels Baus que gaudiran 22.000 espectadors. El Bunka Kaikan Theatre de Tòquio, amb totes les localitats exhaurides, ha estat el primer escenari que ha trepitjat l'OBC en la gira de cinc setmanes pel Japó

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya ha iniciat la seva gira al Japó amb l'estrena de l'òpera Turandot de Giacomo Puccini al Bunka Kaikan Theatre de Tòquio. Una producció dirigida musicalment per Kazushi Ono i amb una nova producció escènica d'Àlex Ollé (La Fura dels Baus), encapçalada vocalment per les sopranos Iréne Theorin i Jennifer Wilson com a Turandot i Teodor Ilincai i David Pomeroy en el paper de Calaf.

L'òpera s'ha pogut veure en aquest teatre els dies 12, 13 i 14 i ara es traslladarà al New National Theatre de la capital japonesa, on es representarà entre el 18 i el 22 d'aquest mes. La producció viatjarà llavors a les ciutats d'Otsu i Sapporo. Amb totes les localitats exhaurides, 22.000 espectadors gaudiran d'aquesta òpera.

 

La gira de l'OBC al Japó està emmarcada en l’àmbit de l’Olimpíada Cultural de Tòquio 2020 i començarà amb l’òpera Turandot de Giacomo Puccini, que va tancar, en versió de concert, la temporada de la formació el mes de maig passat amb les entrades exhaurides els tres dies de funció a L’Auditori. El títol va acompanyat d’una nova producció d’Àlex Ollé (La Fura dels Baus).

Entre els solistes que participen a la producció cal destacar les sopranos Iréne Theorin i Jennifer Wilson, com a princesa Turandot, els tenors Teodor Ilincai i David Pomeroy com a Calaf, les sopranos japoneses Nakamura Eri i Sunakawa Ryoko en el paper de Liù i els baixos Riccardo Zanellato i Tsumaya Hidekazu en el rol de Timur.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet