ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Reial Monestir de Vallbona de les Monges celebra el 5è aniversari de ‘La Pedra Parla'

16/7/2019 |

 

El Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges (l’Urgell) serà per cinquena vegada la seu del cicle exclusiu ‘La Pedra Parla’, una aposta musical d’alta qualitat artística amb tres concerts el cap de setmana del 3 i 4 d’agost. El cicle, que enguany arriba a la seva 5a edició, està organitzat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i la comunitat del monestir amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vallbona de les Monges i té per objectiu potenciar l’activitat cultural del territori en espais singulars com són els monuments.

Durant la presentació que s’ha dut a terme avui al Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges, el director artístic del cicle, el prestigiós contratenor Jordi Domènech, ha destacat que “La Pedra Parla té la voluntat de mantenir-se obert a tots els gèneres i estils de la música clàssica amb programes variats, generalment dissenyats per ser interpretats al Festival”. A més, Domènech ha comentat que “el desig de no interferir amb la vida quotidiana de la comunitat ens obliga a ser molt curosos en la tria de les formacions instrumentals i vocals i en les peces musicals”.

‘La Pedra Parla’ centra els seus concerts al Claustre del Monestir i a l’Església de Santa Maria i consta de tres actuacions, dues el dissabte i una el diumenge. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet