ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Orquestra Simfònica i el Cor del Liceu omplen la Mercè de musicals

17/9/2019 |

 

El programa inclou temes de Leonard Bernstein, Henry Mancini, Cole Porter, Richard Rodgers, Frederick Loewe, Herman Hupfeld, Nacio Herb Brown, Claude-Michel Schönberg, John Lenon i Paul McCartney

El concert serà gratuït i es podrà veure el proper dissabte 21 de setembre a les 21h a la Plaça Major de Nou Barris, que acull l’esdeveniment per tercer any consecutiu.

El proper dissabte 21 de setembre a les 21h, el l’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu oferiran a la Plaça Major de Nou Barris un concert gratuït obert a la ciutadania amb temes de Bernstein, Mancini i Porter, entre d´altres, dins de la programació de la Mercè 2019. El concert serà dirigit pel mestre Josep Pons i comptarà amb l’Orquestra i el Cor del Liceu (dirigit per Conxita Garcia) i la col·laboració de la mezzosoprano Inés Moraleda i del baríton Enric Martínez-Castignani.

El programa del concert està concebut per a tots els públics i contindrà memorables temes del teatre musical. Una nit americana, que s’iniciarà amb la divertida obertura de Candide, de Leonard Bernstein, comptarà amb melodies de grans títols del teatre musical com West Side Story (I feel pretty, Somewhere), South Pacific (Some enchanted evening), Singing in the rain (Singing in the rain), Les Misérables (Stars), My Fair Lady (I could have danced all night), Somriures i llàgrimes (Climb Every Mountain, Edelweiss). Temes de Henry Mancini (Moon River), de Herman Hupfeld (As time goes by), de Cole Porter (Night and Day) i de John Lennon i de Paul McCartney (And I Love Her) també s’inclouen al programa.

El concert de l’Orquestra i el Cor del Liceu, de lliure accés, se celebra per sisè any consecutiu en el marc de la Mercè i ja ha esdevingut una tradició dins dels actes de la Festa Major. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet