ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El festival Espurnes Barroques ofereix un cap de setmana d'activitats de tardor

23/9/2019 |

 

“Barroc a la Segarra” és el títol del cap de semana d’activitats programat pel festival Espurnes Barroques per als propers 12 i 13 d’octubre en el marc de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni.

Espurnes Barroques, que va celebrar la segona edició els passats mesos de maig i juny i que es defineix com un esdeveniment de primavera, amplia així la seva oferta cultural en l’anomenat territori barroc, integrat per quatre comarques de la Catalunya central.

En aquesta ocasió, l’oferta passa per tres activitats diàries: dissabte, 12 d’octubre, a les 12 h del migdia, s’inaugurarà a l’Antiga Biblioteca de la Universitat de Cervera l’exposició “Artesans del Barroc. Cervera i l’art del seu temps”. A les 17 h de la tarda, arrencarà a l’església de Santa Maria la ruta guiada amb aplicació per a mòbil “A peu de Museu: la Cervera barroca” i, a les 18,30 h, tindrà lloc al Paranimf de la Universitat el concert i tast titulat “Trou de ver”, amb Pere Jou, veu i dansa, Aurora Bauzà, electrònica, i Ferran Pisà, tiorba.

L’endemà, diumenge 13 d’octubre, les activitats se centraran al poble de Vergós Guerrejat (municipi d’Estaràs), on tindrà lloc un camp de treball sota el títol “Mans a l’obra al Castell de Vergós”, un dinar barroc amb cafè tertúlia i, ja a la tarda, el concert “Under construction” a càrrec del quartet de flautes de bec Windu.

Totes aquestes activitats es duran a terme en col·laboració amb el Museu de Cervera, Cervera Capital de la Cultura Catalana i els Amics del Poble de Vergós Guerrejat. Les entrades ja són a la venda al web www.espurnesbarroques.cat al preu de 15 €, i són 3 € més cares si es compren a taquilla. Els menors d’entre 4 i 12 anys tenen un 50% de descompte. 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet