ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La 24a edició de El Primer Palau, dona l'oportunitat a 9 joves de debutar al Palau de la Música

27/9/2019 |

 

Comença la 24a edició del cicle El Primer Palau, que donarà l’oportunitat a 9 joves músics de debutar al Palau de la Música Catalana

 

El proper dijous, 3 d’octubre (18 h), comença una nova edició del cicle El Primer Palau, la vint-i-quatrena, que enguany donarà l’oportunitat de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana a nou joves intèrprets de música clàssica. El cicle, com és habitual, s’articula en quatre concerts: els dijous 3, 10, 17 i 24 d’octubre, tots a les 18 h. La cloenda tindrà lloc el dijous 21 de novembre (20 h), en què es repartiran els premis als guanyadors i hi actuarà l’organista Joan Seguí, guanyador del Premi El Primer Palau 2018.

 

Impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, per dinovè any consecutiu gaudeix del patrocini exclusiu de Mitsubishi Electric. Els participants d’El Primer Palau 2019 són: els pianistes Jon Urdapilleta, Itxaso Sainz de la Maza i Víctor Braojos, el clavecinista Jesús Noguera, el Dúo Piccotti-Puig (Federico Piccotti, violí, i Marta Puig, piano), la soprano Irene Mas (acompanyada al piano per Marc Serra), el baríton Ferran Albrich (acompanyat al piano per Josep Surinyac) i el guitarrista Luis Alejandro García Pérez. Els joves músics procedeixen de diferents llocs de l’Estat espanyol: País Basc, País Valencià, Catalunya, Balears i Canàries, i també d’Itàlia.

 

Com és habitual, hi haurà diversitat de programes. Per a teclat, piano i clavicèmbal, es podran sentir obres d’Scarlatti, Granados, Falla, Brotons, Prokófiev, Gubaidulina, Kapustin, Schubert, Couperin, Bach, Cabezón, Magrané i Rameau, mentre que per a violí i piano s’interpretaran obres de Cassadó i Poulenc, i per a guitarra, de Giuliani, Llobet, Tansman i Turina. El repertori per a cant inclourà obres de Schubert, Toldrà, Beethoven, Ravel i Poulenc. Finalment, l’organista Joan Seguí, guanyador de l’edició del 2018, protagonitzarà el concert de cloenda del cicle amb un programa que inclourà obres de Bach, Ligeti, Schumann i Messiaen. Tots els concerts tenen un preu únic de 12 euros. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet