ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Comença a L'Auditori la nova temporada de Sampler Sèries i d'Escenes

3/10/2019 |

 

El proper diumenge 6 d’octubre comença a L’Auditori la nova temporada de Sampler Sèries i d’Escenes amb l’estrena mundial de l’espectacle Homenaje a Martha Graham, amb coreografia de Virginie Mécène, coreògrafa i exballarina principal de la Martha Graham Dance Company, i música de Ramon Humet, compositor convidat de la temporada 2019_20 de L’Auditori.

L’espectacle, que és una coproducció de L’Auditori i el Centro Nacional de Difusión Musical, compta amb PeiJu Chien-Pott, ballarina principal de la Martha Graham Dance Company. Un ensemble de luxe executa la partitura: la soprano Sarah Maria Sun, el pianista Alberto Rosado, el mestre del shakuhachi Kakizakai Kaoru i el quartet Neopercusión.

La música d’Homenaje a Martha Graham desplega dues plantilles diferents. Una amb veu i piano sobre uns poemes de Mario Lucarda i una altra purament instrumental. D’aquesta manera, Humet contraposa l'elaboració i el refinament de nou cançons per a soprano i piano amb deu interludis meditatius instrumentals que funcionen com a espais de distensió. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet