ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Sant Bartomeu de Soldeu acull al Quartet Vivancos

3/11/2019 |

 

És la segona actuació del programa del Cicle de Cambra Romànica

El Cicle Cambra Romànica presenta la segona actuació del programa de la quarta edició. El Quartet Vivancos toca avui a l’església de Sant Bartomeu de Soldeu (17.00 hores). La formació interpretarà a Mozart i Shostakovich.

El quartet està compost per Jordi Prim (violí), Clara Garriga (violí), Estela Mejías (viola) i Quim Tejedor (violoncel). Aquests músics són estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya, que només fa un any que es van endinsar al món de la música de cambra. Van ser finalistes del primer Concurs Internacional Cambra Romànica i treballen de manera regular amb Quartet Casals, i recentment van ser escollits per participar en la inauguració del Festival Internacional del Grec de Barcelona.

A l’actuació a la localitat canillenca interpretaran el quartet número 19 de Mozart, anomenat Les dissonàncies i l’impactant quartet número 8 d’Shostakovich, escrit el 1960 i que va ser dedicat a les víctimes de la guerra i el feixisme. L’entrada és gratuïta i s’ha de fer reserva prèvia. 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet