ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Arts i Salut: IV Jornades Internacionals de Música i Neurologia a l'ESMUC

12/11/2019 |

 

Els propers dies 15 i 16 de novembre 2019, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) organitza les IV Jornades Arts i Salut, un espai d’aproximació i aprofundiment en el punt de trobada entre música i neurologia que en aquesta edició centra la mirada en la salut mental.

Les Jornades esbrinaran, amb la neurociència i amb l’expertesa científica, on i com la música i les arts tenen el camí obert per esdevenir la millor de les teràpies. No només es parlarà de malaltia, sinó també de salut mental, incidint en la seva prevenció i cura; de teràpies no només artístiques sinó també amb la responsabilitat de les persones i cap a les persones.

Les Jornades s’adrecen a professionals de la música, de les arts, de l’educació, de la medicina (metges, infermeres, psicòlegs, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, musicoterapeutes) així com al públic interessat.

Hi intervindran: Pep Callau (clown i speaker), Enrico Ceccato (psicòleg i musicoterapeuta), Maria Mercè Conangla (psicòloga i divulgadora, presidenta de la Fundació Ecologia Emocional), Andrés González Bellido (psicòleg clínic, autor del programa Tutoria Entre Iguals), Raül Hernández (psicòleg i musicoterapeuta), dra. Gema Huesa (doctora en neurociències, membre de la Fundación Barcelona Beta Brain Research Center), Anna Jarque (gestora cultural i coreògrafa), Eduard Martin Colomer (terapeuta de dansa i moviment), Xavier Martínez (percussionista i musicoterapeuta), dra. Melissa Mercadal (directora acadèmica de l’ESMUC), Montserrat Montané (pintora i artterapeuta) i Enrica Tifatino (musicoterapeuta especialitzada en dansa i expressió del moviment), i la banda de rock integrativa Colorsband.

Més informació i inscripcions (fins el 14 de novembre) en aquest enllaç


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet