ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Presentació de la V temporada de Musica Antiga de l'Orquestra Barroca Catalana

12/11/2019 |

 

L’Orquestra Barroca Catalana ha presentat la V temporada de Música Antiga, que oferirà quatre concerts a l’Església de Sant Felip Neri de Barcelona durant la tardor de l’any 2019 i la primavera de 2020.

El cicle de concerts de la formació, dirigida artítsicament per Santi Aubert, arrencarà aquest proper diumenge 17, amb el concert Camins paral·lels (Bach-Handel 1685), a càrrec de Juan de la Rubia, organista de la Sagrada Família, i la mezzo-soprano barcelonina Lidia Vinyes-Curtis. Un programa dedicat a composicions dels dos compositors clàssics coetanis com Bach i Handel, que comptarà amb la direcció compartida del mateix Juan de la Rubia i la violinista Farran Sylvan James.

La resta de la temporada es veurà completada amb dues altres cites per la primavera de 2020, com són Concerts “per vari instrumenti” - Bach, IV Concert de Brandenburg (22 de març) i Pergolesi 1736 - Stabat Mater (19 d’abril). Un quart recital, dedicat a L'esplendor del barroc català, queda pendent de confirmar la seva data.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet