ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Concert de Cosmos Quartet al Cicle Cambra Romànica

22/11/2019 |

 

Oferirà una actuació amb peces d’Schubert, Ligeti i Beethoven

El Cicle de música Cambra Romànica té dissabte una nova cita. Serà a Sant Cerni de Canillo amb el concert del Cosmos Quartet, a les 17.00 hores. Oferirà una actuació amb peces d’Schubert, Ligeti i Beethoven. El preu és de cinc euros.

La formació es va crear el 2014 amb la intenció de descobrir i profunditzar en l’extens repertori per quartet de corda. Cada un dels seus components ha mantingut trajectòries internacionals en l’àmbit solista, de música de cambra i orquestral, treballant amb professors i escoles a París, Ginebra, Colònia, Stuttgart, Basilea i Berlín.

La qualitat de les seves actuacions permeten que el grup acumuli un reconeixement destacat a nivell internacional, aconseguint el primer premi al concurs Irene Steels-Wilsing Foundation Competition 2018 de Heidelberg i al 13è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra l’any 2018 a Terrassa, i el tercer guardó al concurs Carl Nielsen International Chamber Music Competition 2015 de Copenhague. Realitzen concerts per tot Europa, on han tocat en sales tan prestigioses com la Wigmore Hall de Londres, l’Auditori Miguel Delibes de Valladolid, la Fundación Juan March de Madrid, la sala ORF Kulturhaus de Viena,l’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música de la capital catalana.


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet