ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Cor Francesc Valls amb les Vespres de Sant Andreu a la Catedral de Barcelona

25/11/2019 |

 

La Catedral de Barcelona, per commemorar aquest 500è aniversari, ha organitzat una sèrie d’actes culturals i commemoratius al llarg de l’any 2019 i que finalitzaran a l’inici del proper any. El Cor Francesc Valls s’uneix a les commemoracions amb un cicle de 3 concerts.

El proper divendres 29 de novembre de 2019 a les 20h a la Catedral de Barcelona i amb entrada lliure però aforament limitat, s’interpretarà les vespres de Sant Andreu (recuperació patrimonial de l’Arxiu Capitular). Les vespres de Sant Andreu, suposen un treball de reconstrucció del cant pla i la polifonia que s’interpretà al mateix Cor de la Catedral el 1519. S’interpretaran obres de Melchor de Robledo, Bartomeu Cáceres, Josquin des Prez, Pierre de la Rue, Pedro de Escobar, Francisco de Peñalosa i Antonio de Cabezón. El Cor Francesc Valls estarà acompanyat el conjunt de música antiga La Caravaggia i l’organista Juan de la Rubia. Tot ells dirigits per Pere Lluís Biosca.

Prèviament, a les 18.30 hores, a l’Església de Sant Sever (C/ Sant Sever 11), la musicòloga Tess Knighton pronunciarà la conferència Carles V i la música: Cerimònies reials a Barcelona 1519. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet