ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

‘Valsos, polques i molt més' al Concert de Cap d'Any

3/12/2019 |

 

Les entrades es posen avui a la venda a la web d’Ordino Clàssic

El Concert de Cap d’Any tanca una nova edició de l’Ordino Clàssic. Està organitzat pel Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà i es realitzarà l’1 de gener a les 19.00 hores a l’Auditori Nacional d’Andorra. Les entrades es troben disponibles des d’avui a la pàgina web d’Ordino Clàssic per un preu d’entre 25 i 35 euros. Sota el títol de Valsos, polques i molt més, el concert és a càrrec de l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (ONCA). Aquesta és la tercera i última cita de l’Ordino Clàssic després de les actuacions d’Ara Malikian, que va donar el tret de sortida; i 5AndCordes, que va actuar a l’església parroquial d’Ordino, el 10 de novembre.

Un any més, Francesc Prat serà l’encarregat de dirigir l’orquestra en un dels esdeveniments culturals més importants del país. El concert proposa donar la benvinguda a l’any 2020 d’una manera emotiva i divertida, amb un programa que se centrarà, sobretot, en Johann Strauss, però que també comptarà amb obres de Debussy i Offenbach. A més, el programa començarà amb un petit homenatge a Beethoven pel 250è aniversari del seu naixement.

D’aquesta manera, es tanca una altra edició d’Ordino Classic, una iniciativa cultural que continua consolidant-se al país amb artistes de renom i una proposta musical que connecta la seva part més clàssica amb una visió contemporània i actual. 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet