ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Noseda dirigirà Martin Fröst en el comiat de l'Orquestra de Cadaqués

4/12/2019 |

 

El prestigiós director Gianandrea Noseda dirigirà el clarinetista Martin Fröst, el Cor Estatal de Letònia i l’Orquestra de Cadaqués el dimecres 11 de desembre al Palau de la Música Catalana, dins la temporada de BCN Clàssics.

Aquest serà l’últim concert de l’Orquestra de Cadaqués a Barcelona abans de l’aturada per obrir un període de descans i reflexió que la formació va anunciar el passat cap de setmana. El concert forma part d’una gira que començarà el dia 10 a Saragossa i es clourà el dia 12 a Madrid, dins la temporada d’Ibermúsica.

El famós clarinetista suec Martin Fröst i l’Orquestra de Cadaqués obriran el programa amb la interpretació del Concert per a clarinet de W. A. Mozart. A la segona part, el Cor Estatal de Letònia i els soslistes Ricarda Merbeth (soprano), Olesya Petrova (mezzo), Josep Bros (tenor) i Steven Humes (baix) s’afegiran a la formació per interpretar l’espectacular Missa Solemnis de Beethoven, una obra difícil de trobar a les programacions de música clàssica de la ciutat. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet