ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La Marató Beethoven reuneix 4.500 espectadors en l'inici del Festival Beethoven250 de L'Auditori

13/1/2020 |

 

La Marató Beethoven de música de cambra va aplegar dissabte passat 4.500 espectadors a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori durant les 14 hores que va durar. El primer concert, amb el Trio Ludwig, va començar a les 10 h i el darrer, amb el Trio Fortuny, a les 23.30 h. En total, nou concerts van omplir de música aquesta Marató Beethoven que donava el tret de sortida al Festival Beethoven250.

Dels nou concerts, tots ells gratuïts, quatre van exhaurir localitats i cinc van tenir una ocupació propera al 80%. Això vol dir que hi va haver una mitjana de 500 persones per concert en una Sala 2 Oriol Martorell que té capacitat per a 580 espectadors.

La Marató Beethoven va reunir destacats artistes del nostre país amb obres de música de cambra del compositor alemany, entre les que van destacar les interpretacions integrals de trios amb piano, de sonates per a violí i piano i de sonates per a violoncel i piano amb artistes com el Trio Ludwig, Vera i Claudio Martínez Mehner, Miguel Colom, Arnau Tomàs, Enrique Bagaría, Josep Colomer i el Trio Fortuny.

La següent cita del Festival Beethoven250 serà el proper dimecres 15 de gener amb el Calidore String Quartet i l'oboista Cristina Gómez Godoy, que ha tocat com a oboè principal amb orquestres tan destacades com la Filharmònica de Berlín, la Filarmonica della Scala de Milà o l’Orquestra Simfònica de Londres.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet