ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'OBC se suma al Festival Beethoven250

23/1/2020 |

 

L'OBC se suma al Festival Beethoven250 amb el primer dels cinc programes que dedicarà al geni de Bonn. Jan Willem de Vriend, principal director convidat de la formació, reprodueix el mateix programa que Beethoven va oferir al Palau Imperial de Viena l'any 1814, on va presentar la Vuitena simfonia.

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya comença demà la seva participació al Festival Beethoven250 de L'Auditori. Una col·laboració que es tradueix en cinc programes en els quals s'interpretaran setze obres d'aquest compositor, entre simfonies, concerts, peces vocals i obertures, a més d'obres d'estrena inspirades en la seva figura i producció musical.

La primera cita ens porta aquest divendres, dissabte i diumenge la batuta de Jan Willem de Vriend, principal director convidat de l'OBC, que és un gran expert en l'obra de Beethoven. El programa és el mateix que Beethoven va presentar al Palau Imperial de Viena en un concert el 27 de febrer de 1814, on va sonar per primera vegada la Simfonia núm. 8 en Fa major, op. 93. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet