ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El ballet i la música clàssica es presenten com a pròximes cites de la Temporada

28/1/2020 |

 

El Ballet Nice Méditerranée i l’Academy of St Martin in the Fields actuaran a la capital

La Temporada 2020 que organitzen el Comú d’Andorra la Vella i MoraBanc compten com a pròximes cites amb el Ballet Nice Méditerranée i l’Academy of St Martin in the Fields. El 13 de febrer el ballet actuarà al Centre de Congressos, mentre que la música clàssica agafarà el protagonisme el 19 de març. Les entrades per a tots dos espectacles es poden adquirir a la pàgina web de MoraBanc, al Centre Cultural la Llacuna i a l’oficina de Turisme d’Andorra la Vella amb preus que van entre els 25 i els 35 euros.

El Ballet Nice Méditerranée es va crear el 1947 però va ser el 2009 quan va fer un salt al primer nivell mundial amb la incorporació d’Eric Vu-An com a director artístic després de passar per l’òpera de París. Actualment és una companyia de referència i col·labora amb altres estructures culturals i coreogràfiques, com el departament de la CNRR Dansa, l’Escola Superior de Dansa de Cannes Rosella Hightower o el Monaco Dance Forum.

Per altra banda, l’orquestra de l’Academy of St. Martin in the Fields, fundada per Sir Neville Marriner el 1958, és una de les formacions clàssiques més prestigioses del món, reconeguda pel seu so pur i refinat i la seva musicalitat. A Andorra oferiran un programa amb peces de Piazzolla, Mozart, Tchaikovsky i Bach, sota la direcció de Simon Blendis i amb la violinista espanyola, Leticia Moreno.

Totes dues actuacions serà a les 20.00 hores i abans, s’organitzarà la xerrada prèvia Abans del teló al Lounge Bar, la proposta gastronòmica de la Temporada a càrrec de Park Piolets i KAO Soldeu, que obrirà les portes a les 19.00 h. 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet