ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El tresor dels orgues catalans al número 55 de la revista 440 Clàssica & Jazz

7/2/2020 |

 

El número dels mesos de febrer i març també inclou entrevistes als guanyadors dels Premis Enderrock de la crítica

El número 55 de la revista 440Clàssica &Jazz, corresponent als mesos de febrer i març del 2020, dedica la portada i el reportatge central als principals orgues dels Països Catalans, un tresor musical i històric que analitzen estudiosos i intèrprets destacats com l’organista titular de la Sagrada Família, Juan de la Rubia, i el lutier Gerhard Grenzing, referent mundial dels orgueners amb taller al Papiol.

La revista repassa els Premis Enderrock de la crítica d'enguany a través d'una entrevista a Anna Alàs i Jové, guardonada amb el reconeixement a millor disc de clàssica per l'àlbum Legacy (Seed Music, 2019), i amb Xavi Torres, que s'emporta el Premi a millor disc de jazz per Curiosity (Just Listen Records, 2019) juntament amb Gorka Benítez pel treball Ibia (A flor de Tiempo, 2019).

En el capítol 13 de la Història de la Música Catalana, Oriol Pérez s'endinsa en els anys del modernisme català amb Isaac Albéniz i Enric Granados. La publicació també explica la programació del desè Festival de Pasqua de Cervera i destaca els millors discos catalans de l’any en l’àmbit de la clàssica i el jazz. 


440 Clàssica

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet Amb el suport de