ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Festival Llums d'Antiga arriba al seu equador amb les localitats exhaurides

11/2/2020 |

 

Els tres darrers concerts del festival portaran a Justin Taylor, el Sollazzo Ensemble i María Espada a la Capella de Santa Àgata i el monestir de Sant Pau del Camp. Tres propostes que presenten el gran talent emergent i consolidat del panorama europeu de la música antiga.

 

El Festival Llums d'Antiga va començar el passat 4 de febrer amb l'Ensemble O Vos Omnes i va estar seguit per Graindelavoix i El Gran Teatro del Mundo. La quarta cita serà demà amb el clavecinista Justin Taylor, que posarà en escena obres de Domenico Scarlatti, el Pare Antoni Soler i György Ligeti, tot fent que la música dels segles XVIII i XX es doni la mà i dialogui.

El dijous 13 el Sollazzo Ensemble es presentarà per primera vegada a Barcelona amb un conjunt de cançons moralitzants de finals de l’Edat Mitjana que els ha valgut nombrosos premis, com el Diapason d’Or 2018. I la Real Cámara dirigida per Emilio Moreno i la soprano María Espada tancaran el Festival Llums d'Antiga el diumenge 16 de febrer amb un programa que commemora el 350è aniversari del compositor Antonio Caldara. Un concert amb àries de les òperes que aquest compositor italià va estrenar a Barcelona durant la guerra de Successió espanyola.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet