ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Arrenca la 4a. edició del cicle 'Off Liceu'

13/2/2020 |

 

El Gran Teatre del Liceu presenta la quarta edició del cicle de concerts Off Liceu – Diàlegs musicals després de l’èxit aconseguit en els tres primers anys, quan es va aconseguir superar el 85% d’ocupació amb diversos sold outs. Amb aquesta nova edició ja seran 40 els compositors que hauran presentat i compartit les seves creacions amb el públic. Durant 3 nits, el Foyer tornarà a rebre 10 nous compositors i diferents formacions musicals, audiovisuals i poètiques per oferir una programació que amplia l’oferta musical del Liceu creant interès per als nous formats, les noves obres i els seus compositors. Tres vespres que donaran una visió de la realitat musical actual de la mà dels compositors Laura García Olalla, Joan Arnau Pàmies, Andreu Gallén (6 de març), Lula Romero, Raquel García-Tomás, Paco Viciana (20 de març), José Río-Pareja, Daniel Muñoz-Osorio, Xavier Bonfill i Marc Timón (29 de maig).

 

Off Liceu – Diàlegs musicals consolida així una iniciativa que fa un pas més enllà del format de concert tradicional , potenciant el seu caràcter operístic, i facilita l’acostament entre els autors, els intèrprets i el públic, obrint un diàleg entre aquestes tres parts i potenciant la presència de la música d’avui.

 

Els tres concerts, que se celebraran els mesos de març i maig, seran una oportunitat de luxe per conèixer les últimes creacions de compositors nacionals actuals. La selecció de les peces, que té la veu com a nexe en comú, ha volgut reflectir diferents estils i creadors que s’acompanyaran de conjunts vocals i instrumentals, sempre en format de cambra, per tal de mostrar una visió polièdrica de la realitat musical actual. Un presentador s’encarregarà de conduir aquestes vetllades per tal de situar al públic en context i de generar un debat enriquidor que tregui profit de comptar amb els compositors a la sala. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet