ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Llums d'Antiga tanca la segona edició amb una ocupació mitjana de més del 83%

20/2/2020 |

 

El Festival Llums d'Antiga tanca la segona edició amb sis propostes excepcionals i gran èxit de públic. Amb una ocupació mitjana del 83,6%, el Festival ha rebut 1.200 espectadors i ha exhaurit localitats a quatre dels sis concerts.

El Festival Llums d'Antiga que organitza L'Auditori a diversos espais històrics de la ciutat de Barcelona va completar la seva segona edició diumenge passat amb un concert de la soprano María Espada i La Real Cámara.

Entre el 4 i el 16 de febrer el Festival ha rebut 1.200 espectadors repartits en sis concerts i ha aconseguit una ocupació mitjana del 83,6%, un 3,6% més que l'any passat.

El Festival es va inaugurar amb l'Ensemble O Vos Omnes i va seguir amb els concerts de Graindelavoix, El Gran Teatro del Mundo, Justin Taylor, Sollazzo Ensemble i María Espada. Celebrats a L'Auditori, la basílica de Santa Maria del Pi, la capella de Santa Àgata i el monestir de Sant Pau del Camp, els quatre darrers van exhaurir localitats.

Enguany, el Festival Llums d'Antiga ha continuat amb l’esperit d’apropar al públic repertoris i intèrprets que van més enllà de les sales de concerts. Amb el títol de “Llibertat. Entre el caos i l’ordre”, ha estat emmarcat en el 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, la figura del qual ha estat el punt de partida per explorar la idea de llibertat, personal i artística. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet