ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'ONCA torna a actuar al Palau de la Música Catalana

28/2/2020 |

 

Quatre membres de la Jonca formaran part de la plantilla de cordes

El programa El Rèquiem de Duruflé és la pròxima cita del cicle ONCA al Palau conjuntament amb el Cicle Coral Orfeó Català. Es desenvoluparà el 8 de març a la sala de concerts del Palau de la Música Catalana (12.00 hores). Compartiran escenari l’ONCA i quatre membres de la JONCA amb el Cor Jove de l’Orfeó Català, agrupació dirigida per Esteve Nabona. Les entrades pel concert, que oscil·len entre els 15 i els 20 euros, ja estan a la venda.

Per primera vegada, seguint amb els objectius formatius de la Fundació ONCA, quatre músics de la Jonca, Carlota Franch i Carles Ramos amb violins, Esteve Ticó amb la viola i Olga Palou amb el violoncel formaran part de la plantilla de cordes. Segons explicava el violinista Gerard Claret, és una oportunitat «molt interessant perquè els joves intèrprets treballin al costat dels professionals de l’ONCA i aprofitin els assajos com a formació complementària als estudis superiors que estan realitzant a Barcelona».

El programa inclourà Zadok the Priest HWV 258 i Let thy hand HWV 261, dos himnes escrits per Georg Friedrich Handel. Aquestes obres formen part d’un conjunt de quatre peces que es van escriure el 1727 amb motiu de la coronació de Jordi II de la Gran Bretanya. A més, també interpretaran la versió per a cordes, trompetes, arpa i timbals de l’obra Rèquiem op. 9 de Maurice Duruflé, la peça més coneguda de l’organista i compositor francès que va ser publicada el 1947 en memòria del seu pare. 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet