ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Saxofon i piano posaran la nota musical a la Constitució

3/3/2020 |

 

El programa s’endinsa a la vella Europa del Johann Sebastian Bach

La Fundació ONCA, emparada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, organitza el tradicional Concert de la Constitució. Enguany l’actuació serà a càrrec d’un duo de saxo i piano, amb un programa titulat Paisatges d’emocions d’Europa a Amèrica. El concert tindrà lloc el dissabte 14 de març, a les 12 hores, al vestíbul del Consell General.

El duo està format per músics del país, estrets col·laboradors de les activitats de la Fundació ONCA. Efrem Roca, saxofon, i Míriam Manubens, piano, seran els encarregats de posar la nota musical al programa de celebració del dia de la Constitució.

Paisatges d’emocions d’Europa a Amèrica és un viatge del passat al present, amb autors clàssics i altres per descobrir, amb cançons romàntiques i danses ètniques, des d’una sonata a un «funky». Un programa amb contrastos que s’endinsa a la vella Europa del «pare de la música», el gran mestre Johann Sebastian Bach, fins a l’Amèrica del «Rei del tango», el gran Carlos Gardel. Un programa servit pel so del piano i del saxofon. 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet