ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Maria Canals porta la música a Tarragona amb motiu del 25è aniversari de l'Escola Municipal

3/3/2020 |

 

El Concurs Internacional de Música Maria Canals, en la seva vessant educativa, divulgativa i social, continua apostant per la pràctica universal del piano arreu de Catalunya, a través de l’OFF Concurs i la seva línia El Maria Canals Porta Cua. El proper divendres 6 de març, en el marc de les activitats amb motiu del 25è aniversari de l’Escola Municipal de Música de Tarragona, l’associació col·loca un piano de cua a Tarragona, acció que es realitza per primer cop a aquesta capital provincial. Serà a la Plaça Corsini, entre les nou del matí i les vuit del vespre.

Durant tot el matí, els vilatans podran experimentar amb el piano de cua, mentre que el migdia estarà dedicat a activitats per a col·lectius que requereixen educació especial. A més, de 17h a 19h, els alumnes de l’Escola Municipal de Tarragona podran gaudir del piano i fer petits recitals per a tothom, mentre que a les 19h el pianista Alvaro Mur, molt vinculat al concurs, oferirà un concert obert a tota la ciutadania.

Aquesta activitat té lloc al mes de més activitat del Maria Canals, ja que, entre el 21 de març i el 2 d’abril arriba la 66a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals, que té lloc al Palau de la música amb 84 joves talents del pianisme mundial que provenen de 27 països diferents, i amb un jurat d’avalat prestigi presidit per Carlos Cebro, director artístic del concurs. Just en arribar la primavera, el talent esclata a Barcelona i arreu i així es demostra amb la sinèrgia que s’estableix entre el Concurs, les seves proves eliminatòries i la gran final, i l’OFF Concurs i la seva voluntat d’arribar a tothom, dues línies d’actuació que es complementen i es reforcen mútuament amb l’explosió de color i vida que aporten els joves pianistes i tots aquells i aquelles que facin de la música la seva forma d’expressió.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet