ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Oberta la convocatòria del 26è Concurs Josep Mirabent i Magrans de cant i música de cambra 2020

12/3/2020 |

 

Ja és oberta una nova convocatòria del Concurs Josep Mirabent i Magrans de cant i música de cambra, corresponent a la vint-i-sisena edició, en la qual podran participar intèrprets de música clàssica de totes les nacionalitats. El certamen és organitzat per la família Mirabent i Magrans, l’Associació Concertante i l’Ajuntament de Sitges, amb la finalitat d’ajudar a la formació de joves músics.

El Concurs tindrà lloc al Casino Prado Suburense de Sitges (Barcelona) el proper mes de maig; el dia 16 en la categoria de cambra i el dia 17 en la categoria de cant. La mitjana d’edat dels components dels grups de música de cambra ha de ser de 30 anys el dia del Concurs, mentre que l’edat màxima dels cantants ha de ser de 35 anys el dia del Concurs.

S’hi atorgaran tres premis: 2.500, 2.000 i 1.500 euros en cada categoria. La remuneració econòmica dels premis preveu dues parts, un primer pagament el dia del Concurs i un segon pagament en forma de caixet per un concert a Sitges durant l’estiu del 2020. També s’hi atorgaran el Premi Fundació Victoria de los Ángeles, que consisteix en una masterclass amb Fiorenza Cedolins durant l’any 2020 i el Premi Jardí dels Tarongers, consistent en un concert durant la temporada 2020‐21.

El jurat de la categoria de música de cambra serà format per Jordi Roch, Albert Guinovart, Assunto Nese, Salvador Brotons i Xavier Pagès-Corella. I el de la categoria de cant, per Carme Bustamante, Fiorenza Cedolins, Raúl Giménez, Roger Alier, Miquel Lerin i Véronique Werklé.

La data límit d’inscripció és el dia 6 d’abril de 2020. Es poden consultar les bases completes en aquest enllaç.

 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet