ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Liceu cancel·la les quatre funcions de 'Lohengrin' que havia mantingut

13/3/2020 |

 

La feina de l'orquestra i el cor al fossat no permet guardar les distàncies de seguretat

Després de la nova fase d'emergència pel coronavirus anunciada aquest dijous, el Liceu ha fet públic que cancel·la totes les funcions de Lohengrin, de Wagner. El teatre explica amb un comunicat que els assajos de la producció no poden seguir amb normalitat, perquè "les mesures preventives anunciades per les autoritats sanitàries són de difícil implantació al Cor i l’Orquestra durant els assajos".

"Aquests col·lectius treballen conjuntament al fossat i a l’escenari del teatre –diu també el comunicat–, espais que no permeten mantenir les distàncies de seguretat entre ells i la resta de perfils professionals de l’espectacle. Aquesta situació fa difícil completar el procés íntegre de la producció davant la possibilitat de fer únicament les 4 funcions que queden fora del període establert per les autoritats".

El Liceu havia anunciat dimecres que mantenia quatre de les funcions previstes, però finalment s'han vist obligats a cancel·lar-les totes. Més endavant es decidirà com es podrà recuperar aquest Lohengrin amb direcció escènica de Katharina Wagner, l'estrena mundial del qual estava prevista a Barcelona. 


Ara

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet