ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

'L'Auditori a casa', una selecció de concerts gratuïts per a gaudir de la música des del sofà

19/3/2020 |

 

Per tal que la música i la cultura arribin al major nombre de persones possible i amb la finalitat de fer un confinament més agradable, L'Auditori ha creat un espai al seu web que posa a l'abast de tothom i de forma gratuïta continguts audiovisuals representatius de tota l'activitat de la casa.

'L'Auditori a casa teva' presenta una sel·lecció de concerts íntegres que s'anirà ampliant durant els propers dies i que ens permetran reviure moments espectaculars, com el concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a la Sagrada Familia, que va servir de presentació de Kazushi Ono com a titular de la formació, el Concert a la platja o la interpretació de la Simfonia 'Primavera' de Robert Schumann. A aquests concerts s'hi sumaran fragments memorables de gran obres del repertori simfònic tocats per l'OBC i que es van enregistrar dins pel programa Ets música de Televisió de Catalunya.

De l'altra gran formació de L'Auditori, la Banda Municipal, pròximament recuperarem el darrer Concert de Nadal, que es va celebrar el mes de desembre passat a la Sala 1 Pau Casals.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet