ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Auditori posa música al confinament

22/3/2020 |

 

Emetrà una tria de concerts que s'havien d'oferir durant aquest període

Ja són molts auditoris i teatres els que s’han sumat a la iniciativa de compartir els concerts i espectacles a les xarxes perquè, durant el confinament, tothom en pugui gaudir. L’Auditori no ha volgut quedar-se enrere i ahir va presentar L’Auditori a casa teva.

L’Auditori pren mesures contra el COVID-19
Es tracta d’un espai on L’Auditori penja diversos continguts audiovisuals i els posa a l’abast de tothom, sempre amb l’objectiu de fer arribar la música i la cultura al nombre més gran possible de persones i, és clar, amb la finalitat de convertir el confinament en una experiència una mica més agradable.

Què podem trobar a L’Auditori a casa teva? Ara per ara, L’Auditori ens ofereix diversos concerts de l’OBC, entre els quals podem trobar L’OBC a la Sagrada Família, concert que es va oferir per donar a conèixer a Kazushi Ono com a nou director titular de l’orquestra, o el darrer concert de L’OBC a la platja, que se celebra anualment. Els més clàssics, però, tenen també l’oportunitat de gaudir de la Simfonia “Primavera” de Robert Schumann.

La Banda Municipal de Barcelona també és present en aquesta nova iniciativa. Així doncs, els amants de la música de banda podran recuperar el darrer Concert de Nadal de la formació, que va celebrar-se el passat mes de desembre.

L’Auditori també té present els amants del jazz, i és per això que posa a la seva disposició Consagració (Rite), la relectura en clau moderna de La consagració de la primavera d’Stravinski a mans de la Néstor Giménez Orchestra.

Tampoc s’oblida dels més petits, fet pel qual podrem trobar en aquest espai alguns dels espectacles familiars del Servei educatiu de L’Auditori. Entre aquests, es troben projectes consolidats com Pica-So, Sonets de joguina i, finalment, Out of the Cage, estrenat tan sols uns dies abans de l’inici del confinament.

Finalment, els oients podran gaudir en l’apartat de la música de nova creació de la iniciativa IN·SIDE. Aquesta consisteix en la unió de diversos músics vinculats a les Sampler Sèries de L’Auditori per tal d’oferir concerts des de casa. Entre aquests músics trobem en Pablo Carrascosa, compositor convidat d’aquesta temporada, i en Luis Codera, compositor convidat de la temporada 2017-18.

L’Auditori a casa teva se suma a la Coronalist de L’Auditori, una altra proposta de l’equipament per tal de fer arribar la música a tothom i que consisteix en una llista amb les obres musicals que haurien d’haver sonat a L’Auditori durant aquests dies de confinament. A més a més, L’Auditori ja ha informat que s’aniran ampliant els continguts d’aquest nou espai. Així doncs, què espereu per fer-li un cop d’ull? Podeu accedir a L’Auditori a casa teva aquí.  

Loles Raventós
Núvol

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet