ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Dudamel i Beethoven truquen a la porta de casa nostra gràcies al Palau

22/3/2020 |

 

El Palau de la Música actualitza aquests dies tot el contingut audiovisual del Palau Digital, una plataforma que va néixer l’any passat amb l’objectiu d’apropar la música a tots els públics (i a totes hores).

Amb el confinament provocat pel COVID-19 i la seva durada (encara) indefinida, el Palau anima tothom a acompanyar els seus dies amb la música que ha sonat a les seves sales. Ara, però, amb novetats: mentre duri aquests període excepcional de confinament, el Palau de la música i la família coral de l’Orfeó Català posen a l’abast de qui ho desitgi les 9 simfonies de Beethoven amb Dudamel i la Orquestra Sinfónica Simón Bolívar, una de les maratons més revolucionàries de la història de la música (sinó la que més) en què també podrem gaudir de les veus de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau sota la batuta del director veneçolà.

En breus, el Palau també oferirà la gravació de la Segona Simfonia “Ressurrecció” de Mahler, una de les simfonies més populars actualment en la qual el compositor fa una profunda reflexió sobre la vida, la mort, la fe i la transcendència. La interpretació recau sobre la Filharmònica de Munic, i comptarà de nou amb les veus de l’Orfeó Català i la batuta de Gustavo Dudamel.

Ara per ara, podem gaudir de fantàstics concerts com el que ens van oferir l’any passat l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu sota la direcció de Josep Pons en el qual van interpretar La consagració de la primavera d’Stravinsky o la versió escenificada de Dido & Aeneas de Purcell que el Cor Jove de l’Orfeó Català interpretà també el darrer estiu.

Ja no hi ha excusa per no gaudir de la música a casa vostra com si fóssiu al mateix Palau! No espereu més i accediu a tot el contingut que aquest ha posat a la vostra disposició a través d’aquest enllaç.

Loles Raventós García-Amorena
Barcelona Clàssica

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet