ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Una aposta en plena pandèmia

17/4/2020 |

 

Evgeny Kissin i Vladimir Spivakov estrenaran la nova BCN Clàssics 2020-2021

Bcn Clàssics ha presentat avui la seva cinquena temporada amb 9 concerts d’alt nivell que tindran lloc entre el 15 d’octubre de 2020 i el 26 de maig de 2021. L’organització, que sol programar els seus concerts a espais com el Palau de la Música Catalana i L’Auditori de Barcelona, presenta un nou cartell amb algunes de les figures musicals internacionals més importants del moment.

La Royal Concertgebouw Orchestra amb la pianista Yuja Wang, dirigides per Paavo Järvi, i el recital de Yo-Yo Ma amb Kathrin Stott són els plats forts de la temporada. El programa també comptarà amb els recitals d’Evgeny Kissin que repetirà després de participar-hi aquest darrer any. Daniel Barenboim i Arcadi Volodos sumaran forces al piano i també es comptarà amb els concerts de l’Orquestra Simfònica de Ràdio Viena dirigida per Marin Alsop i dels Virtuosos de Moscou dirigits per Vladimir Spivakov.

La programació 2020-2021 de BCN Clàssics manté les tres característiques essencials d’aquest cicle: artistes de primer nivell internacional, grans títols del repertori clàssic i obres del patrimoni musical català. En aquest sentit, la temporada 20/21 es completarà amb dos concerts centrats en la recuperació del patrimoni musical català, un concert del Trio Rodin amb obres de cambra de Granados, Pahissa i Malats i la programació de L’arca de Noé, de Xavier Montsalvatge. Tot això amb la voluntat d’apropar la música clàssica a tots els públics.

L’anunci arriba després de la prematura fi de la temporada 19-20a causa de la crisi sanitària del COVID-19. Aquesta situació es va saldar amb la cancel·lació del concert de la Filharmònica de Viena sota la batuta de Zubin Mehta, la visita de la London Symphony Orchestra amb el prestigiós Simon Rattle i l’actuació de l’Academy of St. Martin in the fields al Palau de la Música. Malgrat aquesta situació, l’organització segueix apostant pels concerts de primera i mantenir l’esperit que caracteritza BCN Clàssics. 

Pau Requena
Núvol

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet