ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

De Bach a Williams amb l'OCM

23/4/2020 |

 

El Palau de la Música acull el 15è aniversari de l’orquestra

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae presenta la seva nova programació per la temporada 2020-2021 que tindrà lloc íntegrament al Palau de la Música. Aquest nou cicle arriba al 15è aniversari de la formació catalana que al llarg d’aquests anys ha aconseguit ser tot un referent al país.

Aquesta temporada de celebracions comptarà amb artistes de reconegut prestigi internacional, com els pianistes Ivo Pogorelich i Maria João Pires, el violoncel·lista Mischa Maisky, la violinista Midori, els directors Andrea Marcon i Simon Halsey, entre d’altres. L’organització també gaudirà de la participació de l’Orfeó Català, cor titular de la institució que acollirà l’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) el curs vinent.

La programació és concep com un viatge articulat al llarg de la història amb obres de compositors imprescindibles de la història de la música. El recorregut comença pel mestre dels mestres, Johann Sebastian Bach amb la Passió segons Sant Mateu (28/02/2021) fins a John Williams (09/01/2021),compositor deles bandes sonores més icòniques dels nostres temps. Tot això, passant per Mozart, Schubert, Brahms, Dvořák, Stravinsky, Rakhmàninov… i especialment Beethoven, amb el què l’orquestra vol continuar celebrant el 250è aniversari del seu naixement.

Aprofitant les oportunitats que ofereixen les xarxes, i que aquests dies s’estan veient més que mai, l’orquestra compartirà material complementari als programes de cada concert com vídeos, imatges o llistes de reproducció. Una proposta per apropar la programació al públic i oferir una experiència que vagi més enllà de la sala de concerts.

L’OCM ha acompanyat l’anunci d’aquesta nova temporada amb l’oferta d’un abonament complet exclusivament online amb un 50% de descompte durant les quatre setmanes vinents. Aquesta proposta premia els que aposten per comprar els abonaments durant aquests dies de confinament.

El preu dels abonaments de tota la temporada 2020-2021 parteix de 43€ i va augmentant segons la situació de la sala. Tot i que la venda d’abonaments complets porta des de 17 d’abril oberta, les entrades individuals no es posen a la venda fins aquest dilluns dia 27 abril. De moment, les compres es poden fer per internet i per telèfon, tot i que s’espera que tan aviat com sigui possible se’n puguin obtenir presencialment a les taquilles del Palau.


Núvol

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet