ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Concurs Maria Canals posposa la seva 66a edició al març de 2021

29/5/2020 |

 

Les properes setmanes, l’Associació del Concurs centrarà les seves activitats en l’OFF Concurs per portar la música als espais públics a través dels seus pianos de cua

La 66a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals se celebrarà, finalment, del 13 al 25 de març de 2021 per la impossibilitat de garantir, en aquests moments d'incertesa, ni la mobilitat internacional ni la seguretat dels participants i l'staff. El concurs no pot assegurar, per tant, que els concursants, procedents de més d'una trentena de països, puguin assistir a les proves i, en tot cas, s'ha descartat la possibilitat de fer-les online. Als joves pianistes que estaven convidats a participar en l’edició de 2020 se’ls emplaça a medir el seu talent el proper mes de març.

Ara, el concurs vol posar èmfasi en la realitat local quan, més que mai, els paradigmes socials viuen una transformació vertiginosa i les necessitats com a agents culturals ens empenyen a centrar-nos en el conjunt d’activitats educatives, divulgatives i socials per recuperar la vida cultural del nostre país.

D’aquesta manera, el concurs continuarà acostant la pràctica universal del piano a través de la seva línia d’actuació de l’OFF Concurs, especialment amb la seva activitat estrella “El Maria Canals Porta Cua”, que fa 12 anys que es realitza per carrers i places de Catalunya i Espanya. D’aquesta manera, el Maria Canals està treballant per tornar a oferir música en directe en espais públics durant els propers mesos, sempre que les circumstàncies ho permetin. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet