ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La companyia N&G Música-teatre crea l'espectacle musical ‘Dindirindín!'

19/6/2020 |

 

Notte e Giorno presenta un nou espectacle performatiu on música i teatre es fonen en un concepte escènic co-creatiu innovador.

La soprano Anaïs Oliveras, la contralt Mariona Llobera, el tenor Ferran Mitjans, el baix Antonio Fajardo, l’actriu Berta Vidal, el guitarra Carles Blanch i el dramaturg Jordi Pérez Solé ofereixen una visió optimista de la situació actual

Avui es publica el primer d’una sèrie de vídeos sobre l’espectacle de Notte e Giorno: de la putada en farem renaixença!

El passat mes de març, la crisi de la Covid-19 va fer que el món s’aturés i els artistes van ser apartats dels teatres i les sales de concerts. Ja estava tot a punt per presentar l'espectacle Dindirindín! Una follia musical quan es va comunicar que es cancel·lava l'estrena prevista per al 2 d'agost. D'aquesta circumstància poc a poc en sorgí un missatge optimista en forma multimèdia anomenat "Quina putada!!!", que vol compartir amb tots un missatge d'esperança i il·lusió, un projecte co-creatiu impulsat per la companyia Notte e Giorno que vol transformar una mala passada en una oportunitat per redescobrir la nostra capacitat creativa i fer renéixer la curiositat artística.

La soprano Anaïs Oliveras, la contralt Mariona Llobera, el tenor Ferran Mitjans, el baix Antoni Fajardo, l’actriu Berta Vidal, el guitarra Carles Blanch i el dramaturg Jordi Pérez Solé, artistes de Notte e Giorno, es revelen contra la catastròfica situació i exclamen: “De la putada en farem renaixença!”. Fan una crida per donar a conèixer Dindirindín! amb la seva apologia de la democràcia a ritme de rap. L’espectacle pretén fer crítica social i vol despertar consciències per mitjà de les xarxes socials i els processos participatius encaminats a la co-creació.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet