ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Temporada sintètica i de canvis a Ibercàmera

26/6/2020 |

 

Tot i això molts dels noms ja són clàssics de la temporada i la qualitat es manté estable, tot i que amb menys concerts. Analitzant la proposta, s'observa que es recuperen tres concerts de la temporada anterior: l’inusual inici el mes de gener. 21 de gener amb el Rèquiem de Verdi que Valéry Gergiev tenia previst dirigint l’Orquesta del Mariinsky, i els de Martha Argerich i el tàndem Pires-Miura

El segon concert serà La creació de Haydn pel Cor Madrigal dirigit per Mireia Barrera i amb l’Orquesta de la Ràdio Homgaresa dirigida per János Kovács. Després Currentzis el gran descobriment de la temporada anterior torna amb la Sinfónica SWR d’Stuttgart per oferir La Cançó de la Terra de Mahler.

Artistes ADN Ibercàmera, com Daniil Trifonov amb un reportori de Bach (!?) i el duet Varvara i Fumiaki Miura interpretant Mozart amb l’Orquestra de Cambra de Viena marcaran el perfil de la casa per, finalment, de nou Mahler amb Jonathan Nott dirigint la Simfònica de Tokio amb la Sinfonía Tràgica i Pollini que torna després de molts anys al cicle, clausurin una temporada que ha hagut d'adaptar-se als requeriments de la nova situació.

Ignasi Albors
Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet