ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Ja es poden adquirir les entrades entrades pel DeltaChamber Music Festival 2020

3/7/2020 |

 

A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020, que se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost, per a l'edició "Parèntesi" d'aquest festival internacional de música de cambra, en una edició més trencadora adaptada a la situació actual.

“Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l'antic Col·legi de les Monges i a l'entrada de l'Ajuntament d’Amposta), i tres concerts de música de cambra a l’aire lliure per a un aforament limitat (a la plaça de l'Ajuntament).

En el primer cas, es tracta de concerts personals i únics, un format 1 a 1 on només es trobaran el músic i l'espectador, i no podran establir contacte verbal. El músic interpretarà la música que l’oient li hagi inspirat, de manera que l’experiència serà tota una sorpresa per a l’espectador. Aquest és un concepte innovador que està triomfant a Alemanya i que DeltaChamber portarà a Amposta aquest estiu, en primícia a tot l’estat espanyol.

D’altra banda, en els concerts de música de cambra a la plaça, els set artistes d’aquesta edició oferiran un viatge emocional a través de la música. Por i suspens; felicitat i joia; tristor i nostàlgia, i sorpresa i joc, seran les quatre emocions vertebradores d’aquest recorregut que explorarà música de cambra de grans compositors rarament interpretats. Aquests concerts tindran un aforament limitat per garantir la normativa actual. No obstant això, per facilitar que més persones hi puguin assistir, es realitzaran tres passis del mateix concert (un cada dia).

Pel que fa a l’habitual disseny personalitzat dels espais del festival, val a dir que malgrat que enguany no s’ha pogut realitzar el Concurs d’Arquitectura Efímera, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Demarcació de l’Ebre serà l’encarregat del disseny dels espais, a partir d’intervencions efímeres, tant per als concerts individuals com per als concerts a la plaça.

Les entrades es poden comprar en línia al web del festival, www.deltachambermusicfestival.com, i presencialment a l'Oficina de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Amposta (a les Caselles del Mercat).


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet