ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Núria Rial i Xavier Sabata proposen “una abraçada musical” amb la música de Händel

3/7/2020 |

 

 El concert és una coproducció del Palau de la Música Catalana i l’OSV amb el festival Grec.

Dimecres que ve, 8 de juliol (Sala de Concerts, 21 h), la soprano Núria Rial i el contratenor Xavier Sabata oferiran un recital d’àries i duets d’òpera de G. F. Händel amb el conjunt barroc Vespres d’Arnadí, sota la direcció de Dani Espasa. Amb el títol “Io t’abbraccio”, aquesta abraçada musical en format concert, que és una coproducció del Palau de la Música Catalana i l’Orquestra Simfònica del Vallès amb el festival Grec, serà una vetllada especial per gaudir de les veus d’una soprano especialment elegant i emotiva, un contratenor amb una veu privilegiada i una formació prestigiosa dedicada a la música barroca.

Serà el quart concert del cicle Estiu al Palau amb què el Palau de la Música Catalana reprèn l’activitat concertística després del tancament temporal a causa de la COVID-19. Aquest també és un dels concerts que es van cancel·lar el març passat, si bé ara es presenta amb un programa en part diferent.

El programa inclourà àries i duets d’òperes de Händel, com Flavio, Il triomfo del Tempo e del Disinganno, Rodelinda, Agrippina, Lotario i Giulio Cesare in Egitto, de la qual Rial cantarà la popular ària “Piangerò la sorte mia”. També s’inclouran dues obres instrumentals del geni barroc, com són l’obertura de Tolomeo, re d’Egitto, que iniciarà el concert, i el Concerto grosso en Do major, HWV 318, “Alexander’s Feast”, un exemple notable de virtuosisme contingut. La vetllada acabarà amb el duet “Io t’abbraccio” de Rodelinda. El concert tindrà una durada aproximada de 75 minuts, sense pausa.

 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet