ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Quartet Altimira actuarà al Recinte Moderista de Sant Pau en el festival Cruïlla XXS

7/7/2020 |

 

El Quartet Altimira actuarà al Recinte Moderista de Sant Pau, a Barcelona, el proper 14 de juliol, a les 20.30h, dins el festival Cruïlla XXS. El concert és fruit de la col·laboració entre BCN Clàssics i el Cruïlla que, després d’haver de cancel·lar l’edició d’aquest estiu, ha impulsat un nou format de festival de proximitat amb més de 200 actuacions de música i arts escèniques en diferents espais emblemàtics de la ciutat.

La formació de corda, integrada per Maria Florea i Luís Peña als violins, David Andújar a la viola, i Mariona Tuset al violoncel, interpretarà l’obra Opus 33 núm. 3 en Do Major “L’ocell”, de J. Haydn i l’Opus 18 núm. 3 en Re Major, de L. v. Beethoven. També interpretarà el Quartet núm. 2 de Gaspar Cassadó, dins el projecte de recuperació i divulgació de l’obra d’aquest compositor català amb què el Quartet Altimira està treballant actualment.

Amb aquest concert, BCN Clàssics i el festival Cruïlla XXS tenen la voluntat de contribuir a l’oferta de música clàssica en viu per al públic de Barcelona després d’una temporada marcada per la cancel·lació de tots els recitals i concerts programats des del passat mes de març.

Les entrades per al concert del Quartet Altimira al Recinte Modernista de Sant Pau es poden adquirir al preu de 20 i 25 euros mitjançant el web del festival Cruïlla XXS: https://www.cruillabarcelona.com/ca/artists/bcn-classics-quartet-altimira/. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet