ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La mezzosoprano Anna Alàs i Jové protagonista de la gala lírica del Cruïlla XXS

9/7/2020 |

 

La mezzosoprano terrassenca Anna Alàs i Jové torna als escenaris catalans de la mà del festival Cruïlla XXS que aquesta edició de 2020 adaptada als requeriments de la Covid-19 que inclou propostes de format més petit i d'estils diversos.

En aquest sentit Alàs, reconeguda aquest 2020 amb el Premi Castafiore de Núvol i el Premi de la Crítica de l'Enderrock al millor àlbum de clàssica per Legacy (Seed Music), proposa per al Cruïlla una selecció d'àries i obertures d'òpera al costat de la pianista Anna Crexells destinades a acostar el gènere de la lírica a tot tipus de públic. “Era un repte però també un incentiu extra per a mi cantar òpera en un recinte tan bell com el modernista de Sant Pau i fer-ho en un moment de tanta excepcionalitat, encara colpides per l'impacte de la pandèmia i amb moltes incerteses tant a nivell personal com professional”, ha destacat la cantant.

El concert al Cruïlla, que té un preu únic de 20 euros, està plantejat com una gala lírica d'una hora i vint de durada (sense pauses) i inclou alguns grans èxits operístics com l'habanera de “Carmen” de Bizet o l'ària “Voi che sapete” de “Le nozze di Figaro” de Mozart, entre d'altres. Alàs, que resideix a Alemanya des de fa molts anys, no oblida la tradició operística germanòfila i és per això que també inclou una ària del compositor austríac J. Strauss en el repertori, concretament, “Ich lade gern mir Gäste ein” de l'òpera “Die Fledermaus”. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet