ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Liceu ofereix al Clínic un concert d'agraïment als professionals sanitaris

10/7/2020 |

 

El concert s’ha interpretat dins d’una de les UCIs de l’Hospital que va acollir pacients amb la COVID-19. Un quartet de corda ha interpretat peces del compositor austríac Fritz Kreisler

 

Un quartet de corda de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu ha ofert aquest divendres un concert des d’una de les UCI de l’Hospital Clínic de Barcelona que ha acollit pacients amb la COVID-19 durant els mesos més intensos. Aquest concert, que s’ha retransmès a través del Canal de Youtube de l’Hospital Clínic, ha volgut ser un homenatge a tots els professionals de l’Hospital durant l’etapa de la COVID-19.

 

Durant el concert, que ha durat prop de 15 minuts, s’han ofert peces del quartet de corda en La menor de Fritz Kreisler i s’han interpretat els moviments: Fantasía, Scherzo i Finale. El quartet de corda de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu estava formada per: Eva Pyrek (violí I), Kalina Macuta (violí II), Frank Tollini (viola) i Cristoforo Pestalozzi (violoncel).

 

Abans de la interpretació, el director general de l’Hospital Clínic de Barcelona, el Dr. Josep Maria Campistol i el director general del Gran Teatre del Liceu Valentí Oviedo han adreçat unes paraules d’agraïment.

 

Per una banda, el Dr. Josep Maria Campistol, director general de l’Hospital Clínic de Barcelona “és un honor i un privilegi pel Clínic poder comptar amb aquest concert. Gràcies a tots els professionals que heu fet front a la COVID-19. Ho hem passat malament, però ho hem fet bé”. “La música ens ha d’ajudar a tornar a la normalitat”, ha conclòs.

 

Per l’altra banda, Valentí Oviedo, director general del Gran Teatre del Liceu, ha volgut “agrair enormement tota la feina que han realitzat i estan realitzant els professionals sanitaris. A l’hospital saneu els cossos i amb la música sanem la ment. Per això, des del Liceu contribuirem en allò que faci falta a través de la música, un element fonamental per continuar amb l’esperança”. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet