ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Palau Inspira els colors de l'estiu

15/7/2020 |

 

El Palau de la Música inaugura un nou model de visites guiades

El passat dissabte 11 de juliol, el Palau de la Música obrí les portes al públic oferint una nova proposta en el marc de les visites guiades. La històrica institució convida amateurs, aficionats i professionals del dibuix a deixar anar la seva creativitat i a contagiar-se dels colors i els conceptes de la natura de l’edifici en la Visita Inspira.

Gaudint de la visita guiada
Us agrada dibuixar? Pintar amb aquarel·les és la vostra passió secreta? Aquesta és la vostra! El Palau de la Música us convida a gaudir cada dissabte del mes de juliol d’un recorregut de dues hores per les seves sales més emblemàtiques amb la mirada posada en els seus colors, els motius de les seves columnes i parets i en les línies corbes que configuren l’edifici. Acompanyats per la il·lustradora Gala Pont, que els aportarà fonaments tècnics, els assistents han de dur els seus quaderns i materials de dibuix per tal d’utilitzar-los durant la seva visita.

L’objectiu del Palau és proporcionar una manera alternativa de conèixer la institució i captar-ne l’essència que vagi més enllà de la seva oferta musical habitual, abraçant altres disciplines artístiques. En un món en què el temps corre massa ràpid i no trobem gaires moments per fixar-nos en els detalls que ens envolten, aquesta és, a més a més, una gran oportunitat per parar el rellotge de les nostres vides i fixar-nos en les petites coses que en el dia a dia ens solen passar desapercebudes: en la primera visita, els participants que van assistir-hi destacaven amb sorpresa l’aparentment senzilla complexitat de l’explosió de colors de la cúpula invertida de la sala principal, la gran quantitat de flors regnant en tot l’edifici i el contrast entre les acolorides columnes i el terra monocromàtic de la balconada.

No deixeu d’animar-vos i atreviu-vos a viure aquesta nova i gratificant experiència al Palau, no us en penedireu! Podeu consultar més informació sobre aquesta visita a la pàgina web del Palau. 

Loles Raventós
Núvol

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet