ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'ONCA ofereix diferents actuacions a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

21/7/2020 |

 

El cicle ON-Carrer tindrà lloc els dies 23 i 24 de juliol

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, continua amb el cicle ON-Carrer, que tindrà lloc els dies 23 i 24 de juliol i inicia la col·laboració amb el cicle Engordany a Duo, el dimecres 22 de juliol.

El cicle ON-Carrer continua a la parròquia d'Andorra la Vella amb cinc actuacions del Duo Mozart, format per Francesc Planella (violí) i Elias Porter (viola); i el Duo de violins, format per Àlex Arajol i Francesc Planella (violins). Les actuacions tindran lloc el dijous 23 de juliol, a les 12 hores i a les 17 hores, a la plaça del Poble, respectivament.

El divendres 24 de juliol, a les 19 hores, serà el torn de Blue Note, integrat per Guillem Tudó (veu i saxo) i Teresina Serra (teclat); B-Sharp, format per Cynthia Lim (veu), Alex Bagaria (guitarra) i Elias Porter (violí); i l'Era, format per David Font Bernet (guitarra clàssica i ambientació sonora), Emma Riba Santuré (dansa) i Xavier Pérez Torrent (dansa i narració), que actuaran a l'avinguda Meritxell, 92, al barri antic, i a l'antiga caserna de bombers d'Andorra la Vella, respectivament. El cicle compta amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella.

I el dimecres 22 de juliol, a les 19 hores, comença el nou cicle, Engordany a Duo impulsat pel comú d'Escaldes-Engordany amb Guitar Bellows, format per Pilar Planavila (acordió) i Manu Suárez de la Vega (guitarra elèctrica), que interpretarà jazz manouche & nuevo tango.

En el cas de les actuacions del cicle Engordany a Duo, és imprescindible fer reserva de plaça a l'oficina de turisme d'Escaldes-Engordany, ja que les places són limitades. 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet