ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Primera Biennal Internacional de Quartets de Barcelona

21/7/2020 |

 

La temporada 2020_2021 de L’Auditori de Barcelona començarà amb la primera Biennal Internacional de Quartets de Barcelona, que es desenvoluparà entre el 17 i el 20 de setembre. Una iniciativa del Quartet Casals cocomissariada amb L’Auditori de Barcelona i amb el patrocini del Departament de Cultura i de la Diputació de Barcelona. Hi col·laboren l’Institut Ramon Llull i L’Atlàntida de Vic.

La Biennal Internacional de Quartets consistirà en una trobada de quatre dies amb algunes de les formacions més destacades de l’actualitat. Els quartets Casals, Artemis, Diotima, Modigliani, Marmen, Cosmos i Dalia se sumen a una programació que reivindicarà a Franz Joseph Haydn com un dels pilars fonamentals del gènere, però que també comptarà amb la presència de compositors consagrats com Ludwig van Beethoven, Claude Debussy o Dmitri Xostakóvitx.

La proposta que presenta L’Auditori de Barcelona oferirà 8 concerts, quatre al matí i quatre al vespre, amb 20 obres per a quartet de corda interpretades per 6 formacions diferents i entre les que hi haurà dues estrenes mundials i una estrena nacional. Els concerts matinals es faran a la Sala 4 Alicia de Larrocha i tindran els quartets de Haydn com a protagonistes absoluts, mentre que els vespertins seran a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet