ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Ian Bostridge i Igor Levit cancel·len el concert previst per demà al Palau

23/7/2020 |

 

El cicle Estiu al Palau, que avui programa Meravellós Mahler!, es reprendrà dilluns amb un concert de Ramon Bassal i Marc Piqué amb obres de Beethoven, Schumann i Cassadó

 

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana lamenta que Ian Bostridge i Igor Levit han cancel·lat el concert que tenien previst oferir demà divendres amb el Viatge d’hivern de Schubert, en el marc del cicle Estiu al Palau. Els artistes han comunicat la seva decisió de cancel·lar el recital al Palau en el context de la crisi sanitària. Les persones que hagin comprat les entrades poden recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació OC-PMC adreçant-se per correu electrònic a Taquilles del Palau: taquilles@palaumusica.cat.

 

El cicle Estiu al Palau es reprendrà dilluns que ve, 27 de juliol (Sala de Concerts, 21 h), amb el duo format pel violoncel·lista Ramon Bassal i el pianista Marc Piqué, amb un programa que inclou obres de Beethoven, Schumann i Cassadó. Els músics han rebut una sòlida formació musical a Barcelona, la seva ciutat, complementada a l’estranger i tenen una sòlida trajectòria com a duo.

 

El duo iniciarà el concert amb Beethoven, del qual tocaran Set variacions sobre el tema de ‘La flauta màgica’ “Bei Männern, welche Liebe fühlen”, WoO 46 i tot seguit oferiran la Sonata per a violoncel i piano núm. 3, en La major, op. 69, obra que forma part de la sèrie de cinc que Beethoven va compondre per a aquests instruments, i en les quals el compositor fa dialogar els dos instruments en un mateix pla d’igualtat.

 

Després s’escoltaran les Märchenbilder (Escenes de contes) per a violoncel i piano, op. 113 de Schumann, quatre petites peces inspirades en l’univers dels contes de fades, originàriament per a viola i piano. Finalment, Bassal i Piqué interpretaran Requiebros del violoncel·lista i compositor barceloní Gaspar Cassadó, obra amb accent espanyol que va dedicar al seu mestre Pau Casals. El concert tindrà una durada aproximada de 70 minuts, sense pausa. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet