ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La SCCC oferirà 4 concerts a l'Auditori de Girona

9/9/2020 |

 

http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1846346-la-sccc-oferira-4-concerts-a-l-auditori-de-girona.html

Tindran lloc del 27 al 29 de novembre, amb el 50% de capacitat, i dos seran matinals. Obrirà el cicle ‘Emociona’t’ celebrant els 25 anys de Música Global

La Simfònica de Cobla i Corda de Cata­lu­nya (SCCC), el pro­jecte musi­cal que impulsa la Fun­dació Metal­qui­mia, ofe­rirà qua­tre con­certs a l’Audi­tori de Girona, en comp­tes dels dos habi­tu­als, per pre­sen­tar el seu últim tre­ball, Emo­ci­ona’t amb 25 anys de cançons, que cele­bra el quart de segle de la dis­cogràfica giro­nina Música Glo­bal, fun­dada i diri­gida per Salvi Cufí. Els con­certs tin­dran lloc entre el 27 i el 29 de novem­bre, amb el 50% de capa­ci­tat, i n’hi haurà dos de mati­nals: el diven­dres 27 a les 20.30 h, el dis­sabte 28 a les 12 h i a les 20.30 h, i el diu­menge 29 a les 12 h. Les entra­des es posen avui a la venda. “Volem demos­trar que es pot apos­tar per la cul­tura fins i tot en moments tan com­pli­cats com els que estem vivint”, diu Josep Laga­res, de Metal­qui­mia.

Els can­tants Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núñez i Paula Giberga i la Polifònica de Puig-reig par­ti­ci­pen en el nou pro­jecte de la SCCC, que s’està aca­bant de gra­var als estu­dis 44.1 d’Aigua­viva i que obre un nou cicle de la for­mació diri­gida per Fran­cesc Cassú, titu­lat Emo­ci­ona’t. La SCCC , que suma La Prin­ci­pal de la Bis­bal i la Jove Orques­tra de les Comar­ques Giro­ni­nes, ver­si­ona en aquest nou disc i espec­ta­cle algu­nes de les cançons més emblemàtiques del catàleg de Música Glo­bal, amb artis­tes com ara Blau­mut, Doc­tor Prats, Lax’n’Busto, Gos­sos, Sopa de Cabra i Els Amics de les Arts. 

XAVIER CASTILLÓN
El Punt / Avui

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet