ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La soprano Rachel Willis-Sørensen protagonitzarà ‘Il trovatore' al Liceu en substitució de Netrebko

18/9/2020 |

 

https://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1851222-la-soprano-rachel-willis-sorensen-protagonitzara-il-trovatore-al-liceu-en-substitucio-d-anna-netrebko.html

Netrebko s’ha vist obligada a cancel·lar la seva participació a l’òpera arran de la seva convalescència per la Covid-19.

La soprano Rac­hel Willis-Søren­sen serà Leo­nora en la versió con­cert d’Il tro­va­tore de Verdi que sota la batuta de Gus­tavo Duda­mel tindrà lloc al Gran Tea­tre del Liceu els dies 1 i 4 d’octu­bre.

La can­tant nord-ame­ri­cana subs­ti­tuirà Anna Netrebko, que s’ha vist obli­gada a can­cel·lar les pro­pe­res actu­a­ci­ons arran de la seva con­va­lescència per Covid-19.

Algu­nes de les veus més des­ta­ca­des del moment, com Ludo­vic Tézier, Okka von der Dame­rau o Yusif Eyva­zov, acom­pa­nya­ran Willis-Søren­sen en aques­tes dues fun­ci­ons, que el Gran Tea­tre del Liceu garan­tirà que com­plei­xin estric­ta­ment totes les mesu­res de segu­re­tat inclo­ses en el pro­to­col de pre­venció sanitària que ha ela­bo­rat seguint les nor­ma­ti­ves reco­ma­na­des per les auto­ri­tats del país. 


El Punt/Avui

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet