ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La soprano Irene Mas torna al Castell de Bellver amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears

22/9/2020 |

 

La soprano Irene Mas torna al Castell de Bellver acompanyada de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears

Després de l’èxit obtingut el passat mes de juny amb la interpretació a la Simfonia n.4 de Mahler, la soprano Irene Mas, de la mà, novament de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, torna aquest divendres 25 de setembre a les 21.30 hores al Castell de Bellver de Palma (Mallorca). En aquesta ocasió, escoltarem la seva interpretació en el Retablo de Maese Pedro de Manuel de Falla. Irene Mas estarà acompanyada del tenor Jose Manuel Sanchez i el baríton Simon Orfila sota la direcció de Pablo Mielgo, director titular de l’orquestra. Així mateix, s’interpretarà el Concert per a clave (piano)i cinc instruments també de Falla.

L'aforament és limitat i les actuacions es duran a terme seguint els protocols de seguretat preparats per al retorn de la Simfònica després del confinament. Així, els accessos als espais de concert tindran senyalitzada la distància que s'haurà de mantenir i l'organització proveirà de gel hidroalcohòlic als assistents. L'ús de màscara serà obligatori. Les entrades per al Castell de Bellver estaran a la venda en la pàgina web de la Simfònica a partir d'aquest divendres amb un preu de 20 euros.

A més d'aquest concert, aquesta tardor la soprano té altres compromisos a Madrid, al Palau de la Música Catalana, Zurich, a Málaga interpretant el Messies de Haendel i amb l’Orquestra Simfònica del Vallès la tradicional gira de Valsos. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet