ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Torna aquesta tardor el cicle de música contemporània Música d'Ara de l'ACC

29/9/2020 |

 

http://www.revistamusical.cat/torna-aquesta-tardor-el-cicle-de-musica-contemporania-musica-dara-de-lacc/

L’Associació Catalana de Compositors (ACC) presenta una nova edició de Música d’Ara, el cicle de concerts dedicat a la música contemporània que tindrà lloc aquesta tardor, del 29 d’octubre al 4 de desembre, amb vuit concerts en tres escenaris diferents.

La Sala Mompou de la seu de l’SGAE a Barcelona acollirà la majoria de les actuacions: el pianista Rubén Russo (29 d’octubre), el quartet de corda Attenya (12 de novembre), el clarinetista Bartolomé García Plata (19 de novembre), el duo de violoncel i piano format per Jean–Baptiste Texier i Kiev Portella (26 de novembre) i del trio de vent format per Ivan Alcazo –oboè–, Bartolomé García Plata –clarinet– i Laura Guasteví –fagot– (3 de desembre).

Per la seva banda, l’Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona acollirà el concert del duo de violí i guitarra format per César Aristides Mateos i Jacob Cordover (5 de novembre) i el de la formació de cordes Orquestra Styria (19 de novembre). Finalment, a l’espai L’Amistat de Premià de Martindrà lloc el concert del duo de violí i guitarra format per César Aristides Mateos i Jacob Cordover (4 de desembre). També es preveu un novè concert al Conservatori de Santa Coloma de Gramenet amb el duo de violoncel i piano format per Jean-Baptiste Texier i Kiev Portella, en data per confirmar. Més informació en aquest enllaç.

L’ACC és una entitat privada de caràcter no lucratiu creada el 1974. Actualment consta de 150 socis, dels quals 126 són numeraris i la resta col·laboradors; el president és el compositor Domènec González de la Rubia. La seva tasca principal és difondre la música contemporània i la música nova, primordialment dels seus membres. L’ACC forma part de la Federació d’Associacions Ibèriques de Compositors (FAIC). 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet