ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'OFF Concurs Maria Canals engega un nou curs

1/10/2020 |

 

El Maria Canals Porta Cua, El Maria Canals Educa i el Projecte Social ‘Em toca’ continuen difonent la pràctica universal del piano

 

Amb la represa de les activitats culturals i el curs escolar, l’Associació del Concurs Maria Canals recupera les seves línies d’actuació de l’OFF Concurs, que aplega totes les activitats educatives, divulgatives i socials per promoure la pràctica universal de la música i, especialment, el piano. Ara, ho fa reprenent projectes com El Maria Canals Porta Cua, El Maria Canals Educa i el projecte social ‘Em toca’, després del gran èxit del ‘Tu hi toques’ online durant el confinament.

El Maria Canals ha recuperat El Maria Canals Porta Cua, consistent en la col.locació de pianos de cua a disposició de la ciutadania, a diversos municipis de Catalunya per fomentar la revitalització del sector cultural i, alhora, fer territori amb accions descentralitzades. La música arribarà a municipis tan diversos com Sant Pere de Ribes, Sitges, Igualada, Teià, Palau Solità i Plegamans, Manlleu, Puig Reig i Rupit, i d’altres que es van sumant al projecte al llarg del curs.

A més, a l’octubre reprèn El Maria Canals Educa amb el projecte Piano als patis, possible gràcies al suport de Fundació “la Caixa”, i que va quedar interromput per la crisi sanitària. L’activitat, centrada aquest cop al barri d’Horta-Guinardó, es reprèn el dia 5 d’octubre amb un piano del Maria Canals que itinerarà per diverses escoles per fer palès que l’educació és fonamental en la pràctica musical. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet