ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La Banda inaugura temporada i estrena el nou segell discogràfic

8/10/2020 |

 

La Banda Municipal de Barcelona ofereix el seu primer concert dins de la temporada de tardor de L'Auditori el proper 18 d'octubre. Amb el títol Memòria i present i la direcció del titular de la formació, José R. Pascual-Vilaplana, aquest concert servirà per presentar el nou disc de la formació, que és a més el primer del nou segell discogràfic digital de L’Auditori.

Un treball centrat en les obres dels compositors barcelonins Carles Suriñach i Miquel Asins Arbó, dos autors que van desenvolupar carreres exitoses i plenes de reconeixements; l’un, als Estats Units i l’altre, a València.

A més de les obres d'aquests compositors, sonarà l'estrena mundial de Tres al·lusions a l'abisme de Ximo Tarín –clarinetista, director i compositor de Barcelona– que interpretarà el quartet de metall Tetra Brass Bcn Ensemble, integrat per músics de la Banda Municipal. Les sardanes de Robert Gerhard, considerades una fita per a la música catalana, encetaran la vetllada amb una mescla sorprenent de tradició i avantguarda, un viatge sonor a la Barcelona més internacional de 1929. En conjunt, un concert amb autors catalans que evoquen intensament la memòria col·lectiva i el present comú. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet