ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Concurs internacional Cambra Romànica no tindrà públic per la Covid-19

14/10/2020 |

 

https://www.elperiodic.ad/noticia/81623/el-concurs-internacional-cambra-romanica-no-tindra-public-per-la-covid-19

Qui hi estigui interessat podrà seguir la iniciativa a través de la xarxa social Youtube

El cap de setmana vinent tindrà lloc a porta tancada la segona edició del Concurs Internacional Cambra Romànica, que aplega músics en grups de cambra d’Andorra i països veïns.

El dissabte 17 tindrà lloc la fase eliminatòria del concurs al Palau de Gel d’Andorra, a Canillo, però per les mesures de distanciament social i d’extrema prevenció per evitar la transmissió de la Covid-19, haurà de ser sense presència de públic; tanmateix, les audicions seran enregistrades i es podran visionar posteriorment.

Un total de 51 persones formaran els 17 grups participants del concurs, repartits en dues categories per edat (majors i menors de 18 anys). En ambdues categories hi ha grups andorrans, tot i que la gran majoria són procedents de Catalunya, i també músics de procedència valenciana, madrilenya, o d’Holanda.

L’organització destaca la gran rebuda d’inscripcions en aquesta segona edició del concurs, que denota que més que mai els músics tenen desig i necessitat de posar-se a prova, actuar, i oferir la seva música després d’una temporada amb tantes cancel·lacions i anul·lacions d’actes.

Els joves músics tenen al concurs, una oportunitat per «comparar-se» amb companys del gremi i exigir-se el màxim en un temps molt limitat i sota la sempre rigorosa mirada del jurat. 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet