ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'auditori de Vila-Seca activa la seva programació

17/10/2020 |

 

El passat dijous 8 d’octubre va iniciar-se la temporada de tardor de l’Auditori Josep Carreras, Actuaran Lina Tur i Dani Espasa amb el concert de música clàssica que porta per títol “Bach i Händel, una trobada”. La proposta oferia l’oportunitat de gaudir de dos grans músics intèrprets que presentaven el seu darrer disc, que està recorrent els més importants escenaris d’Europa i del món.

Si les circumstàncies pandèmiques ho permeten, aquesta temporada finalitzarà el 28 de desembre amb el concert de la Jove Orquestra Intercomarcal dirigida per Manuel Ortega. El cicle recupera les propostes ajornades la primavera passada. Tal i com va destacar la presidenta de la Fundació Auditori Josep Carreras, Àngels Poblet, “el compromís de l’entitat amb la música i els artistes és remarcable, ja que hem programat novament cadascun dels concerts cancel·lats a causa del confinament. Després de 18 anys oferint una programació de música estable al territori, en aquesta temporada, més que mai, l’AJC dona suport als intèrprets i aposta per continuar sent un espai de referència musical al país”.

La temporada de l’Auditori oferirà un total de 13 concerts de gran varietat d’estils: música clàssica, jazz, flamenc i espectacles infantils. A més, no descuida quatre efemèrides musicals molt destacades d’aquest 220: s entorn als 4 aniversaris d’aquest 2020: els 250 anys del naixement de Beethoven, els 20 anys de l’Orquestra de la URV, els 10 anys del Quartet Gerhard i, per últim, els 40 anys del Conservatori de Música de Vila-seca.

Als efectes de prendre les mesures necessàries que garanteixin la seguretat de tots plegats i d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries, l’Auditori ha modificat la distribució dels seients i ha assumit la resta de mesures per fer que la  cultura sigui un espai segur. 

La nova distribució respecta la separació d’una butaca entre cada persona i intercalada per filera, independentment que sigui grup de convivència o no, de manera que sempre hi haurà a cada costat i al davant i al darrera del seient un espai lliure on veureu la indicació de què no s’hi pot seure. 

L’Auditori Josep Carreras obrirà les instal·lacions i l’accés a la sala 1 hora abans de cada concert per facilitar l’accés esglaonat a l’Auditori i a la sala de concerts. Es procedirà a la presa de la temperatura abans d’accedir a l’Auditori Josep Carreras i hi haurà gel hidroalcohòlic per a la neteja de mans. L'adquisició d'entrades pels concerts es pot realitzar al web www.auditorijosepcarreras.cat 

La programació per a la temporada de tardor 2020 és la següent:

Dijous 8 d’octubre a les 21 hores, Lina Tur i Dani Espasa. “Bach i Händel, una trobada”

Divendres 30 d’octubre a les 21 hores, Ensemble o Vos Omnes. “Josquin”

Divendres 6 de novembre a les 21 hores, Daniel Claret i Àlex Martínez. “Les 5 sonates per a violoncel i piano de L. Van Beethoven”

Diumenge 8 de novembre a les 19 hores, Kebyart Ensemble. “Lectures différentes”.

Dissabte 14 de novembre a les 21 hores, Martirio i Chano Domínguez. “A bola de nieve”

Divendres 20 de novembre a les 21 hores, Trio Beethoven: Susana Uruén, David Blay i Núria Ruera

Diumenge 22 de novembre a les 19 hores, Ramon Humet i Sílvia Vidal. “Ressonàncies del silenci”

Dissabte 28 de novembre a les 19 hores, Albert Guinovart i l’orquestra de la URV.

Diumenge 29 de novembre a les 18 hores, Dàmaris Gelabart. “Són Feliç”

Divendres 11 de desembre a les 21 hores, Kammart Ensemble: “ La història del soldat”

Divendres 18 de desembre a les 21 hores, Quartet Gerhard: ”El silenci entre les notes”

Dissabte 26 de desembre a les 19,30 hores, Coral Nova Unió i orquestra Häendel. “Concert Sant Esteve”

Dilluns 28 de desembre a les 19,30 hores, Jove Orquestra Intercomarcal i Kebyart. “Un conte de Nadal”


Catclassics.com

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet